Odota vuoroasi

Tammikuussa harjoitellaan oman vuoron odottamista. Ensin on tietenkin harjoiteltava pelkkää odottamista ja kun se onnistuu, ilmestyy häiriöksi toinen koira. Siksi tässä kuussa videoita on kolme: yhdellä Blackie harjoittelee odottamista, toisella häiriöksi tulee Elli. Kolmannella odottamista harjoittelee Freja, joka ei vielä ole valmis seuraavaan vaiheeseen. En ole koskaan treenannut kahden koiran kanssa samaan aikaan, vaikka olen omistanut enemmän kuin yhden koiran yli 15 vuotta. Huomasin harjoitellessani, kuinka vaikeaa on pitää kahden koiran kriteerit päässä samaan aikaan. Tärkeää on muistaa, että treeni on tässä vaiheessa ensisijaisesti odottavan koiran treeni ja toinen koira on ”vain” häiriönä. Kuitenkaan ei saisi pilata häiriökoiran osaamista tai motivaatiota… Siinäpä sitä sitten onkin tekemistä. Koska olen luvannut julkaista koko treenin, on tässä kohtaa mainittava, että Blackien toinen harjoitus on itse asiassa kolmas. Se harjoitteli vuoronsa odottamista myös Freja häiriönään, mistä ei ole julkaisukelpoista videota.

Blackien odotusharjoitus nro 1. Hienosti sujuu!
Blackien odotusharjoitus nro 3 (nro 2 ei ole videolla). Blackie malttaa hienosti ja Ellikin saa treenin.
Odottaminen osoittautui vaikeaksi Frejalle, eikä kouluttajan ahneus paljoa auta asiaa…

Aiemmat treenivideot:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s