Pääsiäisterveiset

Pääsiäisen kunniaksi harjoittelimme Ellin kanssa pääsiäismunien nostamista käteeni. Elli osaa tämän sisällä muutamilla erilaisilla pehmeillä esineillä, esimerkiksi koirien leluilla ja pienillä vaatteilla. Vihjeenä toimii ”tavara”. Ulkona tätä ei ole koskaan harjoiteltu ja tässä käytetyt huopaiset pääsiäismunat olivat myös aivan uusia, eivät ihmisten tai koirien käyttämiä esineitä.

Harjoitus on siis paljon vaikeampi kuin kotona sisällä. Ulkona on paljon enemmän häiriötä hajuista, liikkeestä ja äänistä. Esineet olivat uusia, eikä Elli ollut kovin halukas ottamaan niitä suuhunsa. Huopaisiin pääisäismuniin tarttui paljon kuivia männynneulasia, joita Elli syljeskeli suustaan treenin aikana. Nostettava esinekään ei siis ollut helpoimmasta päästä. Kehitystä saatiin kuitenkin aikaiseksi, mutta lisää on vielä harjoiteltava, että munat kerätään maastosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s