Vihdoinkin!

Aloitin opintoni MSc Clinical Animal Behaviour -tutkintoa varten Odiseen yliopistossa Belgiassa ja Hollannissa kaksi ja puoli vuotta sitten tietämättä lainkaan mitä se toisi tullessaan. Etäopiskelusta huolimatta olen saanut ystäviä Belgiasta ja Hollannista. Olen oppinut valtavasti ja monta asiaa olen saanut heti käyttööni kliinisessä työssäni. Osan kanssa teen edelleen töitä ja yritän keksiä miten ne parhaiten toteutuisivat omien potilaideni ja niiden omistajien kanssa. Koronavuosi pisti tietysti kapuloita rattaisiin myös kansainväliselle opiskelulle, mutta joulukuussa sain vihdoin tiedon, että tutkintoni on hyväksytty. Pari viiko sitten todistukseni lopulta tipahti postilaatikkoon! Nyt olen siis virallisestikin entistä pätevämpi hoitamaan potilaideni käytösongelmia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s