Rauhallista joulunaikaa!

Joulun kunniaksi saapui tieto valmistumisestani Clinical Animal Behaviouristiksi, eli vapaasti suomennettuna eläinten käytösterapeutiksi. Koulutus on yliopiston jatkotutkinto, jota olen suorittanut Odiseen yliopistossa Hollannissa ja Belgiassa. Alkujaan valmistua piti jo kesäkuussa, mutta kuten monelle muullekin, myös minulle korona laittoi kapuloita rattaisiin, eikä suunniteltuja lähipäiviä Hollannissa voitu järjestää. Koulutus antoi valtavasti ja koen olevani entistä osaavampi hoitamaan potilaideni käytösongelmia. Ensi vuosi jatkuu toivottavasti yhtä vauhdikkaasti kuin mihin tämän päätän. Rauhallista joulua!

Salsa todistaa, että joskus (vuonna 2009) jouluna on ollut lunta pääkaupunkiseudullakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s