Taitava potilas keväällä 2021

Eläinlääkäriasema Arkissa järjestettävä Taitava potilas -kurssi pidetään taas maaliskuussa. Kurssilla harjoitellaan kullekin koiralle tarpeellisia eläinlääkärikäynnillä hyödyllisiä taitoja aidossa ympäristössä. Suurimmalle osalle kurssilaisista on jo päässyt kehittymään elänlääkäripelko, mutta kurssi soveltuu erinomaisesti myös pennuille ja nuorille koirille ennaltaehkäisemään ongelmia. Ilmoittautumiset Arkin ajanvarausnumeroon tai Facebookin yksityisviestillä.

https://uteliaselain.com/contact/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s